Referencer

Hos Abex Rustfri har vi leveret løsninger til en lang række forskellige virksomheder i forskellige brancher. Det ligger os på sinde, at vores løsninger skaber værdi og at de mere end indfrier de behov og ønsker, som vores kunder har.

Herunder findes en udtalelse fra en af vore kunder, Haarslev Industries:

Hos Haarslev har vi gennem en årrække haft et godt og konstruktivt samarbejde med Abex Rustfri, både på både større og mindre opgaver. Det har både drejet sig om alt fra en til to mand, men der har også været projekter med helt op til ti mand. Projekterne har varet mellem en uge og seks måneder, og de har fundet sted over hele verden. 

Det der kendetegner Abex Rustfris løsninger er kvaliteten. Vores opgaver er oftest akutte med helt ned til én enkelt dags varsel. Abex Rustfri har leveret hver gang. 

Vi føler os trygge i samarbejdet med Abex Rustfri og vi forstår hinanden. Indehaver af Abex Rustfri, Henrik Pedersen, ved hvad vi har brug for – og vi har ikke på noget tidspunkt været i tvivl om, at den arbejdskraft der leveres, er 100% kvalificeret til at løse opgaven. Samtidig lever det færdige resultat op til vores egne kvalitetskrav.

Jeg vil med ro i sindet anbefale Abex Rustfri til alle i branchen.

Med venlig hilsen
Tonny Olsbæk
Service Project Manager
Haarslev Industries A/S